Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση με γονείς Α΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς,

Η συνεργασία του σχολείου με τους γονείς έχει ιδιαίτερη σημασία και γι’ αυτό είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Μας έχετε εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας, τα παιδιά σας. Είναι επόμενο, λοιπόν, να ενδιαφέρεστε περισσότερο από κάθε άλλον για όσα συμβαίνουν στο σχολείο και να συνεργάζεστε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η στενή συνεργασία και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των γονέων και των εκπαιδευτικών, η ουσιαστική σχέση δάσκαλου-γονιού, εκτός του ότι μπορεί να βοηθήσει στην αρμονική επίλυση πολλών και σοβαρών προβλημάτων του σχολείου, μπορεί να συντελέσει στην επίτευξη περισσότερο ουσιαστικών αποτελεσμάτων στον τομέα της αγωγής των μαθητών.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμούμε ως Διεύθυνση των σχολείων μας να έχουμε μαζί σας μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Η συνάντηση κρίνεται απαραίτητη, ώστε να συζητήσουμε σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας Γονέων και Σχολείου, την κουλτούρα των σχολείων μας, τον τρόπο εργασίας μας, για να αποκτήσετε και εσείς μια καλύτερη εικόνα και να μπορέσετε να συμβάλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενθάρρυνση και στήριξη των παιδιών σας στην προσπάθειά τους να μάθουν πώς να μαθαίνουν και πώς να συνεργάζονται.

Έτσι, σας καλούμε όλους τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών της Α΄ τάξης, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, με την ελπίδα και την παράκληση να έρθετε ει δυνατόν όλοι.

Η συνάντησή μας θα ολοκληρωθεί στις 8:30 μ.μ.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 9ου Δ.Σ.

Ντίνος
Βρυώνης
Η Διευθύντρια του 10ου Δ.Σ.

Μαρία
Αναγνωσταρά

Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα