Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Επιμορφωτική - ενημερωτική ημερίδα για τον Σχολικό Εκφοβισμό και Βία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο  Διευθυντής και η Υπεύθυνη Αντιμετώπισης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού για το σχολείο μας, κ. Αγγελική Τάκη συμμετείχαν στην επιμορφωτική - ενημερωτική ημερίδα, που διοργάνωσε η "Ομάδα Δράσης για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού" της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας με τίτλο: «Σχολικός Εκφοβισμός και Βία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Πρόληψη - Παρέμβαση - Καλές Πρακτικές» για τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας και τους υπευθύνους αντιμετώπισης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής κ. Ιωάννης Ψαχούλας, ο  Διευθυντής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας κ. Χαράλαμπος Μπαμπαρούτσης, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννη Μυλωνάκης.

Η ημερίδα διεξήχθη την Τετάρτη 13/03/2024 και ώρα 08.00 - 14.00 στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και παράλληλα μεταδόθηκε ζωντανά στην πλατφόρμα livestreaming του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης  Π.Ε. Β΄Αθήνας, μπορείτε να δείτε βίντεο και υλικό εισηγήσεων της ημερίδας.

Βίντεο και υλικό εισηγήσεων από την επιμορφωτική-ενημερωτική ημερίδα για την Ενδοσχολική βία (13-3-2024)







Διαβάστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα